"If you aim for the moon, you will always be among the stars"

Mijn producten en diensten dragen bij aan 100% persoonlijke- en zakelijke groei

1500+
Enthousiaste cursisten door mijn online programma's
€ 25.000.000+
Extra omzet gegenereerd voor mijn 1-op-1 klanten
10+

Jaar ervaring in het ondernemerschap en eigenaar van 3 bedrijven

Ik weet het nog als de dag van gister; het moment dat ik voor het eerst een grotere investering deed en €10.000 betaalde voor een 4-daags seminar in Las Vegas. 

"Of ik dit spannend vond?" Jazeker. Ik zat toen nog vol met twijfels, want wát als het de investering niet waard was? Wat als ik het er niet uit zou halen?

Kort schoot dit door mijn hoofd, maar al snel werden deze gedachten vervangen door gedachten als; "Wat als ik daar zit en het is de investering meer dan waard? Wat als ik nieuwe interessante mensen ontmoet? Wat als ik hierdoor harder groei dan ooit tevoren?" 

Deze gedachten gaven mij energie en moed om dit bedrag over te maken en voor ik het wist zat ik in Las Vegas...

De allereerste dag kreeg ik gelijk al een inzicht van Sam Georges, die 24 jaar lang de CEO van Tony Robbins was geweest. Dit ene inzicht was de hele investering van het seminar al waard en veranderde vervolgens mijn hele leven. 

Hierna werd investeren in mijzelf een logische stap, waarbij ik ontdekte dat het de meest lucratieve business ooit is. 

'Jij bent tenslotte jouw business' en ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden!

null

Ontdek hieronder wat ik voor jou kan betekenen

De meest complete Mindset-Cursus van Nederland

Waar je ook staat in jouw leven op dit moment, een ijzersterke mindset kunnen we allemaal gebruiken. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat begrijp ik maar al te goed. Het leven kent voor iedereen ups & downs, maar de manier waarop je hiermee omgaat, bepaalt de koers in jouw leven
Wanneer jij klaar bent om vanaf nu zelf de teugels in handen te nemen en niets meer aan het toeval over te laten, dan daag ik je uit om mijn online programma van De Mindset Academy te volgen, waarin je werkelijk álles gaat leren over het creëren van een onverwoestbare mindset en waarmee je eindelijk een complete cursus in handen hebt om écht gelukkig succesvol te worden op álle vlakken in jouw leven!

Dé Succesformule - upgrade je leven in 5 weken!

Het programma voor zowel startende als gevorderde ondernemers die een echte kickstart (of upgrade) willen in hun business in slechts 5 weken. 

Middels krachtige video's en mind-tuning audio opnames ga je jezelf volledig klaarstomen voor succes, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak. 
Een echt persoonlijk ontwikkelingstraject, waarbij je middels de opdrachten in de bijgeleverde werkboeken, persoonlijke blokkades gaat overwinnen, effectief doelen leert stellen, het geheim tot de beste balans in lichaam en geest zal ontdekken en nog veel meer... 

Model van Invloed - in 7 stappen een echte baas!

Wat zou er gebeuren als jij over de skills zou beschikken om iedereen in jouw omgeving te kunnen beïnvloeden, waardoor ze veel sneller zouden doen wat jij wil? Wat als je zonder twijfel een salesgesprek in zou kunnen gaan, omdat je de deal al zo goed als binnen hebt, vóórdat het gesprek überhaupt heeft plaatsgevonden? Na jarenlang onderzoek en praktijkervaring, heb ik een model ontwikkeld, waarmee jij dit eenvoudig kunt bereiken en zelfs in 7 stappen een invloedrijke positie kunt opbouwen. 

Persoonlijk mentorschap (1-op-1)

Per jaar zijn er beperkte plekken beschikbaar voor serieuze ondernemers die klaar zijn om op zowel persoonlijk- als zakelijk vlak naar ongekende hoogtes te groeien.  

Hierbij duiken we samen jouw business in en ontdekken we aan de hand van een uitgebreide strategiesessie waar jouw grootste groei en uitdagingen liggen. 

null

nullnullnull

nullnullnull

nullnullnull

nullnullnull