Als je wil dat je dromen uitkomen,
dan moet je eerst wakker worden!

Stel dat er een mogelijkheid zou bestaan om 1/3 van jouw leven

aan tijd erbij te kunnen krijgen, zou je dit dan willen?

Als je wil dat je dromen uitkomen,
dan moet je eerst wakker worden!

Stel dat er een mogelijkheid zou bestaan om 1/3 van jouw leven

aan tijd erbij te kunnen krijgen, zou je dit dan willen?

Lucid Dreaming... De enige tool ter wereld die jou de mogelijkheid geeft om meer tijd te benutten hier op aarde en tóch is er slechts 0,3% van de wereldbevolking mee bezig.


Bizar, maar tegelijkertijd ook begrijpelijk, want dát wat onbekend is, zal eerst nader onderzocht moeten worden om het te ontdekken. 

Vanaf het moment dat ik over Lucid Dreaming hoorde, wilde ik hier gelijk alles over weten en voor ik het wist begon er van alles voor mij te veranderen.

Waarom zou je een lucide droom willen hebben?

Jouw dromen vertellen jou meer dan je denkt. Sterker nog; ze zijn dé manier om ultieme toegang te krijgen tot jouw onderbewustzijn

Maar waarom zou je dat eigenlijk willen? 

Hieronder vertel ik je waarom en ik beloof je: wanneer je eenmaal de kracht van lucide dromen hebt ontdekt, wil je nooit meer terug! 

€ 37,-

De weg naar Lucid Dreaming 

In deze korte, maar krachtige training ontdek je exact welke stappen er nodig zijn om jouw dromen te gaan onthouden en lucide dromen te gaan creëren. De bijgeleverde audio-opname helpt je om in de Alpha-staat te komen en de juiste suggesties te installeren, waarmee jouw kans op lucide dromen met 200% zal toenemen.

Heeft dit ook zin als je nooit droomt?

De meeste mensen denken dat ze niet dromen, maar gelukkig is dit niet zo. Ieder mens droomt dagelijks, gemiddeld zo'n 3-5 keer per nacht. 

De reden dat veel mensen hun dromen echter niet onthouden, heeft te maken met het feit dat ze er niet mee bezig zijn en er te weinig vanaf weten. 

Wanneer je met deze korte en krachtige uitleg over Lucid Dreaming aan de slag gaat, dan zal je merken dat jij binnen de kortste keren jouw dromen zal gaan onthouden en voor je het weet heb je een lucide droom te pakken! 

Voordelen van Lucid Dreaming

❆ Je hebt controle in jouw dromen en kunt werkelijk alles creëren wat je maar wil

❆ Je kunt doelgericht te werk gaan in plaats van dat jij het product van jouw droom bent

❆ Je ontgrendelt waardevolle spirituele kanalen bij jezelf, waardoor je spiritueel enorm groeit

"Een nacht niet gedroomd, is een nacht niet geleefd"


nullnull null null

nullnull


De weg naar Lucid Dreaming