"Alleen kun je hard gaan, samen kom je verder"

Een Mastermind is een groep gelijkgestemden bij elkaar, die samen gaan brainstormen over onderwerpen die een ieder kunnen helpen om maximale groei te realiseren op zowel zakelijk- als persoonlijk vlak. 


De perfecte Mastermind bestaat dan ook uit de juiste balans van deelnemers, onderwerpen en energie.
In een Mastermind krijgt iedere deelnemer herhaaldelijk de mogelijkheid om zijn eigen situatie, blokkades, obstakels, uitdagingen, vraagstukken en/of doelen op tafel te leggen, met als primair doel: waardevolle input van de groep ontvangen.

Wil jij dit graag zelf meemaken en jouw next level ontdekken?

50%
Klik hier en laat mij weten dat je hier bij wilt zijn
Your information is safe with us
Wanneer je eenmaal een goede Mastermind hebt meegemaakt, dan heb je ervaren wat de kracht hiervan is en weet je dat je hierdoor 10x sneller kunt groeien in alle opzichten. 

Het grote voordeel van een terugkerende Mastermind is, dat er onderling vaak een hechte band ontstaat en hier voor velen vaak vriendschappen voor het leven uit ontstaan. 

"Een goede investering is nog nooit verloren geld geweest"

Iedere Mastermind die ik tot nu toe heb gegeven, stel ik de deelnemers de vraag wat ze ervan vonden en of het de investering waard is geweest. 
Volmondig hoor ik dan altijd 'Jazeker, 100%', waarop er vervolgens talloze voorbeelden worden gegeven van redenen waarom dit zo waardevol was. 

De reden dat ik zelf zo enthousiast ben over het organiseren en begeleiden van Masterminds, is omdat er voor mij drie peilers zijn die ik enorm belangrijk vind en die hier altijd in terug te vinden zijn. 

Deze peilers zijn:  ✪ verbinding   ✪ groei  ✪ magie 


Tijdens de sessies vindt er dan ook altijd een bijzondere binding plaats tussen de deelnemers en dit is iets waar ik dan ook altijd zorg voor draag. 
Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen voldoende ruimte en tijd krijgt om zijn vragen te stellen en zijn momenten te pakken, zodat iedereen helemaal voldaan naar huis kan gaan na iedere sessie. 

Tot slot sluiten we altijd iedere Mastermind af met een stukje magie, waarbij de energie en verwondering fantastisch is om af te lezen op de gezichten van alle deelnemers. 


Dit is waarom je aan mijn Mastermind wil meedoen:

✪ Ongelimiteerd groeien samen met een geweldige groep ondernemers die allemaal vooruit willen

 ✪ Opbouwen van hechte vriendschappen en waardevolle contacten, waar je je leven lang profijt zal hebben

✪ Samen weten we 100x meer dan jij in je eentje. Je krijgt dan ook inzichten en tips, welke je vaak zeeën van tijd en geld kan besparen

✪ Ultieme motivatie - wanneer je de kracht van een groep ervaart, dan wordt je automatisch gigantisch opgehyped en zit je vol met energie!

Klaar om jouw eigen Mastermind mee te maken?

Meld je vrijblijvend aan en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de volgende sessie!

Meld je hier vrijblijvend aan!

50%
Ja, ik heb interesse