Nice to meet you! 

Te gek dat je de tijd neemt om hier een kijkje te nemen en mogelijk in jezelf te gaan investeren.

Alles start met nieuwsgierigheid, want als je niet nieuwsgierig bent naar nieuwe mogelijkheden, dan zal er zelden iets voor je veranderen. 

Een tweede belangrijke stap, is risico's nemen. Een essentieel onderdeel om vooruit te komen in jouw business, zodat je af kunt stappen van middelmatigheid en kunt ontvangen wat je werkelijk verdient in dit leven.

Als ik terugkijk op mijn leven tot nu toe, dan hebben er een aantal fundamentele veranderingen plaatsgevonden, nadat ik besloot in het diepe te springen en risico te nemen.

Zo besloot ik bijvoorbeeld zónder ervaring en zónder woordenboek naar Brazilië te verhuizen, om daar als vrijwilliger in een weeshuis te gaan werken en mij in te zetten voor het leven van 70 weeskinderen. 

Zo investeerde ik meer dan €10.000 voor één seminar in Las Vegas om mijzelf te omringen met grote wereldleiders en te leren van de besten.

Zo startte ik meerdere bedrijven, ging ik verschillende samenwerkingen aan, allemaal zónder te weten wat de uitkomst zou zijn.

En vaak was zo'n besluit het gevolg van een situatie die mijn leven eerst volledig op z'n kop zette. 
Zo brandde bijvoorbeeld mijn hele huis af in 2004, waarbij ik letterlijk ál mijn spullen verloor en van de één op andere dag dakloos werd. 

Zo had ik jaren gebouwd aan een netwerk-organisatie, waarbij ik honderden mensen had getraind, maar na 4 jaar mijn hele organisatie door verschillende omstandigheden uit elkaar viel. 

Zo bouwde ik een nieuw sales-bedrijf op wat ik voor 3,5 jaar runde, waarbij ik 30 mensen in dienst had en ik van een prachtig winstgevend bedrijf naar de grootste nachtmerrie ging, toen mijn goede vriend en meest geliefde collega Jonathan plotseling overleed in een auto-ongeluk tijdens werktijd. 

Allemaal situaties waarbij het aankomt op het maken van de juiste keuzes, want hoe de omstandigheden ook zijn;

Iedere keuze die je maakt, maakt jou!

Toch kun je dit weten, maar wanneer de emoties hoog zijn en je dit soort situaties meemaakt, dan is het maar al te makkelijk om je te laten leiden door je emoties, waardoor je vaak de verkeerde beslissingen neemt, omdat je blijft hangen in de verkeerde energie. 

Zelf heb ik dit jarenlang door schade en schande moeten leren, maar na 10+ jaar aan persoonlijke ontwikkeling, 2500+ mensen te hebben geholpen, tientallen Masterminds te hebben gevolgd en geleid en inmiddels 5 bedrijven verder, kan ik eindelijk zeggen dat ik de sleutel heb gevonden tot écht geluk en succes, wat ik met veel liefde en plezier deel met mijn omgeving.

Je zou me o.a. kunnen kennen van:

.

Wanneer je ondernemer bent, dan is het de bedoeling dat jij jouw business runt en niet andersom. 

Om dit te creëren, is het belangrijk dat je jouw beweegreden en motivatiestrategieën goed kent, want dit zullen de drijfveren zijn om voor je doelen te gaan. Idealiter bouw je jouw business op jouw belangrijkste waarden, oftewel jouw kernwaarden, zodat je op ieder moment jouw energie, drive en enthousiasme kunt bewaren en je gemakkelijk focus kunt aanbrengen binnen jouw bedrijf. 

95% van wat ik doe, doe ik op basis van deze kernwaarden:

Vrijheid

Contributie

Groei

Plezier

Zijn we al connected op social media? Volg me voor dagelijkse inspiratie!

Connecten op Instagram [@jaap_hulsmann]

Dagelijks deel ik waardevolle content op mijn profiel over o.a. business, coaching en levenslessen. Volg me en laten we connecten!

Connecten op Clubhouse [@jaaphulsmann]

Clubhouse is dé next BIG thing en uiteraard kun je me hier vinden. Regelmatig host ik een room en kun je live door mij gecoacht worden.